Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Mor un home en ser reduït per la Policia Local a Sant Esteve Sesrovires

elDiario.es Catalunya

Barcelona —

Un home ha mort aquest dilluns al matí després de ser reduït per la Policia Local de Sant Esteve Sesrovires. Els agents l'han interceptat mentre fugia, l'han reduït i emmanillat, i durant el decurs d'aquesta detenció ha resultat mort. Així ho han comunicat aquest matí els Mossos d'Esquadra en una nota de premsa, en què han anunciat que han obert una investigació “per esclarir les circumstàncies” de la defunció.

L'alcalde de Sant Esteve, Enric Carbonell, ha comparegut aquest migdia mateix per aportar detalls al cas. Segons la seva versió, els fets han tingut lloc a les 5 h, quan una patrulla de la Policia Local ha rebut l'avís d'un vigilant de seguretat del poligon Can Estella de que hi havia dues persones per la zona amb actitud agresiva. Quan s'hi han apropat, un d'ells, que discutia amb un vigilant de seguretat d'una altra empresa, ha arrencat a córrer, fins que ha ensopegat i ha caigut de cara contra terra, fet que ha permès als agents d'atrapar-lo.

Sempre segons l'alcalde, els agents han immobilitzat la víctima, que es resistia i els golpejava, fins que en un moment donat ha perdut el coneixement. Llavors, els agents haurien practicat maniobres de reanimació i massatges cardíacs, i han avisat els Mossos, que han arribat quan l'home ja era mort.

En defensa dels agents, l'alcalde ha reiterat que coneixen “perfectament” el protocol d'actuació en casos com aquest. Els Mossos de l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud s'han despaçat al lloc dels fets per obrir una investigació.

Etiquetas
stats