Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Ada Colau desmenteix Iglesias i li recorda que el pacte amb En Comú no està decidit

Ada Colau amb els diputats d'En Comú podem la nit electoral

elDiario.es Catalunya

L'alcaldessa de Barcelona Ada Colau ha contestat les veus que la proposaven com a candidata a la Generalitat amb una sèrie de tuits en què ha declarat que és alcaldessa de Barcelona “amb molt orgull, compromís i responsabilitat” i que mai ha “pensat en l'alcaldia com un pas instrumental”. Aquest dilluns, la proposta de la seva candidatura des de Podem ha provocat tensió amb En Comú, als quals no ha agradat que els d'Iglesias els marquin els tempos.

Aquest dimarts els de Colau han anat més enllà. Mentre Pablo Iglesias dóna per fet una candidatura d'En Comú Podem per les probables eleccions catalanes de març - “estic convençut que En Comú Podem guanyarà les pròximes eleccions a Catalunya”, ha dit al Congrés-, Barcelona en Comú ha emès un comunicat en què assegura que no hi ha res decidit sobre aquest tema.

BComú ha manifestat el seu respecte a la decisió de la CUP de no investir Artur Mas, però assegura que encara no ha fet cap valoració de l'escenari que s'obre a partir d'ara ni ha debatut quin serà el seu paper si es convoquen eleccions. L'organització recorda que va decidir “sobiranament” no participar en les eleccions del passat 27 de setembre i que no té “cap relació orgànica” amb Catalunya Sí que es Pot, la candidatura en què participava Podem.

Etiquetas
stats