Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Convergència esborra un tuit en què assegurava que la CUP compta amb el suport del PP

El tuit esborrat per Convergència que carregava contra la CUP

elDiario.es Catalunya

La negativa de la CUP a investir Artur Mas ha encès els ànims de la vella guàrdia convergent i també del gestor de xarxes socials de Convergència Democràtica. En un tuit publicat la nit d'aquest dilluns i al matí d'aquest dimarts ja havia estat esborrat, el compte oficial de Convergència a Twitter redoblava la pressió sobre els cupaires per investir Mas posant-los del mateix costat que PP, Ciutadans i PSC. “Si finalment no s'investeix el #presidentMas, serà perquè la CUP compta amb el suport del PP, Ciutadans, el PSC, etc ...”, deia el tuit convergent esborrat.

La mateixa CUP va respondre a la nit de dilluns amb sorpresa al tuit convergent. “A veure, a veure ... Ens ho podeu tornar a explicar ... Que la CUP té el suport de qui?”, Van preguntar els cupaires. A més, diversos usuaris de Twitter van instar la CUP a no “alimentar el troll” convergent responent al tuit que el partit de Mas va esborrar.

No obstant, el tuit esborrat no es diferencia molt dels posicionaments públics de destacats membres del Govern o de Convergència. Així, aquest dilluns, el cap de llista de CDC (sota el nom de Democràcia i Llibertat) al Congrés i fins ara conseller de Presidència, Francesc Homs, va afirmar: “La CUP, amb els seus vots al costat del PP i Ciutadans [el 'no 'a la investidura de Mas] ha impossibilitat i suspès la declaració”, en referència al text que la setmana passada van aprovar Junts pel Sí i la CUP que donava per iniciat el procés d'independència de Catalunya. Homs fins i tot va manifestar que la CUP “no pot venir amb 10 diputats i carregar-s'ho tot”.

També aquest dilluns un dels consellers amb més pes al Govern, el titular d'Economia, Andreu Mas-Colell, signava un article al diari Ara on considerava inacceptables les condicions de la CUP per a la investidura i retreia als cupaires seu “immaduresa parlamentària”. I és que a bona part dels dirigents convergents, especialment els de la vella guàrdia, se'ls ha acabat la paciència, i consideren que si la CUP no accedeix a investir Mas cal anar a eleccions anticipades al març.

Etiquetas
stats