Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Carles Dénia posa música i veu al 'Cant espiritual' d'Ausiàs March

El cantautor valencià Carles Dénia

elDiariocv

El cantautor valencià Carles Dénia posa veu i música als versos del poeta Ausiàs March. El cantant de Gandia presentarà en la seua localitat natal el seu últim treball, que porta al segle XXI un dels poemes més reconeguts a nivell mundial de l'autor valencià, el Cant espiritual. Ho farà aquest dijous en el Teatre Serrano de Gandia, amb un concert a manera de presentació a partir de les 20 hores.

Els 224 versos que componen el poema, que es dirigeix a Déu de tu a tu, no han estat musicats fins al moment. Després de mig any a la recerca de finançament a través de la plataforma de micromecenatge Verkami, l'artista valencià ha aconseguit traure endavant el projecte.

“És una oració delirant, complexa, ompli de passió i sinceritat, on el poeta mostra obertament les seues febleses davant els plaers de la carn, i d'aquesta manera, es veu irremeiablement abocat a un infern que li fa paüra”, descriu el mateix Dénia.

En el disc, editat pel segell Mésdemil, l' acompanyen Albert Sanz (piano i teclats), Aleix Tobias i David Domínguez (Percussions), Pau Figueres (guitarres), Ismael Alcina (Baix) i Andrés Belmonte (flautes). La representació del dijous també incorpora la dansa de la mà del ballador Cordobés Daniel Navarro.

Etiquetas
stats