Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La confesión de la pareja de Ayuso desmonta las mentiras de la Comunidad de Madrid
El plan del Gobierno para indemnizar a las víctimas de abusos agita la Iglesia
Opinión - El pueblo es quien más ordena todavía. Por Rosa María Artal

El “corrupte mediàtic” Carlos Fabra lamenta que el PP “abandona la seua gent molt prompte i ràpidament”

Carlos Fabra durant l’entrevista concedida a Ràdio Internacional

elDiariocv

Valéncia —

L’expresident de la Diputació de Castelló i exbaró provincial popular, Carlos Fabra –condemnat a quatre anys de presó per delicte contra la Hisenda pública, “un delicte menor”–, ha concedit una entrevista a Ràdio Internacional. Se sent un “corrupte mediàtic” i ha criticat el PP per haver “abandonat la seua gent molt prompte i molt ràpidament, gent a la qual li deu molt”, i ha posat com a exemple Rita Barberá, que ha defensat dient que no és corrupta.

L’exdirigent popular, que ha concedit aquesta entrevista al cap de 22 mesos d’haver ingressat a la presó, on reconeix que es viu “molt malament”, ha carregat contra José María Aznar –amb qui, segons ha indicat, tenia una “molt bona relació d’amistat”– i Mariano Rajoy, de qui ha dit que li va doldre que no aclarira en l’entrevista que va concedir al programa Salvados de Jordi Évole que ell no era corrupte. Així doncs, ha qualificat el president del Govern en funcions d’“honest i bon individu, però mal company de viatge”. No obstant això, no pensa que Rajoy siga responsable de la corrupció en el Partit Popular: “ni és responsable ni encobridor de res, sempre ha donat exemple de transparència”.

L’expresident de la Diputació castellonenca també s’ha referit al Partit Socialista i ha assegurat que “no poden donar lliçons sobre corrupció”, ja que “ells tenen els ERO”.

Fabra ha volgut aclarir que no està condemnat per delictes de corrupció i ha apuntat que “en la vida” s’havia imaginat que acabaria a la presó, on ha arribat a plorar, segons ha explicat, perquè el dia a dia és “molt dur”. Accepta la sentència, encara que s’ha comparat amb gent com Messi, la família Carceller, Neymar, Mascherano, Montserrat Caballé, Ana Torroja o el Gran Wyoming, que, segons ell, no han entrat a la presó malgrat tenir els mateixos càrrecs: “Sóc un dels pocs que s’estan a la presó per delicte fiscal”.

A més, se sent “molt satisfet” per la seua faena, gràcies a la qual ha aconseguit “moltes coses” per a la seua província, Castelló, entre les quals hi ha l’aeroport de Castelló, que ha reivindicat com “el meu”.

“Sant Francisco Camps”

Per a qui sí que ha tingut bones paraules ha estat per a l’expresident de la Generalitat, Francisco Camps, i ha dit que se l’hauria d’anomenar “sant Francisco Camps”: “El poden acusar de moltes coses, però de ser corrupte o mala gent, mai. És una bellíssima persona, un senyor, honrat i un gran amic meu”.

Etiquetas
stats