eldiario.es

Menú

La Oreja de Van Gogh i Manel se sumen als concerts de la Gran Fira de València

També actuaran Gener i Geografies, que se sumen als ja anunciats concerts de Celtas Cortos, Mago de Oz, Love of Lesbian, Leiva o Carlos Vives, entre altres.

Amb aquestes novetats s'amplia l'oferta fins als 16 concerts, una proposta que està rebent una gran acollida, tal com revela la venda anticipada d'entrades.

- PUBLICIDAD -
Rototom en su edición de 2015

Assistents a un concert.

Els concerts de la Gran Fira de València del pròxim mes de juliol incloran també en el seu cartell definitiu La Oreja de Van Gogh, Manel, Gener i Geografies, segons ha informat la Regidoria de Cultura Festiva.

Amb aquestes novetats s'amplia l'oferta anunciada el 7 de febrer (Celtas Cortos, Mago de Oz, Love of Lesbian, Leiva o Carlos Vives, entre altres) fins als 16 concerts, una proposta que està tenint una gran acollida segons revela la venda anticipada d'entrades.

El dimecres 12 de juliol les portes del recinte s'obriran a les 20 hores per a donar entrada als seguidors i seguidores de La Oreja de Van Gogh; quatre dies abans, el dissabte dia 8, serà el torn per a Manel, Gener i Geografies, una cita amb la qual es reforça la presència de la música en valencià en la Gran Fira de València després que l'any passat el concert més multitudinari fóra el d'Aspencat i Auxili.

"La música en valencià serà, de nou, un dels grans atractius d'una Gran Fira de València que se situa com un gran dinamitzador cultural i econòmic en ple estiu en la nostra ciutat", ha afirmat el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, que ha destacat, a més, que "les millors vendes enguany també les estan protagonitzant els grups que canten en valencià, una circumstància que avala la necessitat que cobrim des del Govern de la Nau amb la nostra aposta per a normalitzar l'ús del valencià i fomentar la cultura en la nostra llengua".

Precisament la venda d'entrades està demostrant la bona acceptació del cartell provisional presentat ara fa dos mesos, destacant especialment les vendes per als concert de Txarango, VaDeBo i Pupil·les Dilatives i per al de Ara Malikian, amb prop de 2.000 entrades venudes per a cadascuna de les dues cites.

"Aquestes dades indiquen que va ser un encert avançar al mes de febrer l'anunci de les primeres actuacions tancades per als concerts de la Gran Fira de València”, ha remarcat Fuset.

"La planificació de la Gran Fira enguany ha començat abans, això ens permetrà oferir una fira amb una millor promoció prèvia i més completa. Aquesta Fira ens oferirà moltes sorpreses encara, que anirem anunciant perquè en arribar juliol ningú vulga quedar-se a casa", ha assegurat Fuset, que també ha recordat que els preus fixats per a aquesta cita estiuenca són molt competitius en comparació dels que s'han de pagar per a gaudir dels mateixos artistes en altres ciutats de l'Estat i d'Europa.

"No sols reforcem el paper de la Gran Fira de València com a dinamitzador cultural, sinó que també generem turisme musical amb els beneficis econòmics que comporta per a la nostra ciutat i tot el seu sector productiu", ha afegit.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha