eldiario.es

9

L’Orquestra de València oferix un concert gratuït i a l’aire lliure en la plaça de l’Ajuntament

El concert de la formació simfònica valenciana porta per títol ‘Concert per a Zapata i orquestra’ i oferirà un repertori integrat per algunes de les millors peces operístiques de tots els temps, així com del famós concert de Cap d’Any vienés

La orquesta de Valencia durante una actuación en la plaza del Ayuntamiento

L'Orquestra de València torna a eixir de la seua seu, el Palau de la Música, per interpretar este dimecres 17 d’abril a les 20.30 hores i en la plaça de l'Ajuntament, un Casual-Concert gratuït. El concert de la formació simfònica valenciana porta per títol “Concert per a Zapata i orquestra” i oferirà un repertori integrat per algunes de les millors peces operístiques de tots els temps, així com del famós concert de Cap d’Any vienés.

La regidora de Cultura i presidenta del Palau, Gloria Tello, ha volgut convidar a la ciutadania a gaudir d'este concert “amb molta qualitat, però divertit, informal i ple d'obres curtes i molt conegudes per totes i per tots, que sorprendrà tant els amants de l'òpera i la música clàssica com els qui s'acosten a elles per primera vegada”.

L'espectacle serà conduït i cantat pel reconegut tenor José Manuel Zapata, amb arranjaments de Juan Francisco Padilla i els elegants codis d'humor de la direcció escènica de Paco Mir (Tricicle). Per al director del Palau, Vicent Ros, l'Orquestra de València “torna a la plaça de l'Ajuntament per oferir a les valencianes i valencians un concert molt especial, un nou Casual-Concert, que volem que revalide l'experiència en el mateix lloc fa dos anys, i que va ser un gran èxit”.

El públic assistent podrà escoltar del repertori líric les obertures de La Gazza Ladra i Guillermo Tell, les dos de Rossini, l'ària La donna e Mobile de Rigoletto i la marxa triomfal d'Aida de Verdi, així com els lieder Ich grolle nicht de Schumann i la famosa Nana de Brahms.

Així mateix també s'interpretarà en la part simfònica el 4 moviment de la suite El Trencanous de Txaikovski, el 4 moviment de la Simfonia núm. 5 de Beethoven, Macarena Mozart de J.F. Padilla i una Peça curta de Zapata-Mir-Padilla. No faltaran marxes, poques i valsos de la família Strauss, típics del concert de Cap d'Any vienés com la Tritsch-Tratsch Polka, Die Fledermaus i la Marxa Radetzki.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha