Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Gabriel Echávarri insisteix en el fet que “cap socialista” votà per donar el govern al PP i a Mariano Rajoy

L’alcalde d’Alacant, el socialista Gabriel Echávarri

Europa Press

Alicante —

L’alcalde d’Alacant, el socialista Gabriel Echávarri, ha reiterat aquest dilluns que no secunda una abstenció per a afavorir un govern del PP presidit per Mariano Rajoy i ha indicat que manté que “cap socialista” no va votar en les eleccions del desembre i del juny “perquè els seus vots serviren per a donar el govern al Partit Popular”.

El primer edil alacantí –que fa a penes uns dies va dir que demanaria l’expulsió de qualsevol socialista que protegira un govern de Rajoy– ha manifestat que “tothom coneix” la seua posició sobre aquesta qüestió, que és “abstenció no”. Tanmateix, ha assenyalat que suposa que deu haver-hi gent que “deu saber” més que ell, encara que ha insistit en el fet que “en principi” no li agrada donar el govern “al partit que és tot just el contrari pel qual lluitem i per què ens alcem cada dia”.

Quan se li ha preguntat per un congrés urgent i primàries en el seu partit, Echávarri ha dit que per al següent comité federal, previst diumenge, “no se sap encara què es votarà, no es votarà”, però ha incidit que “no hi ha hagut res” que l’haja fet canviar per a facilitar el govern a Mariano Rajoy “ni per acció ni per omissió, ni mitjançant el vot ni mitjançant l’abstenció”.

Etiquetas
stats