eldiario.es

Menú

'Cançons de prop' comença amb l'energia musical del grup Aspencat

Un dels principals grups de referència en l'escena valenciana per estrenar la nova secció de eldiariocv.es

- PUBLICIDAD -

Aspencat és un dels principals grups de referència en l'escena valenciana i cap de cartell indiscutible dels festivals més importants. Des dels seus inicis, ara fa deu anys, la progressió d'aquesta banda, valenta i ambiciosa, que va començar en l'estela d'Obrint Pas però que va trobar ràpidament la seua veu pròpia, ha estat espectacular.

Amb mig milió de visites al seu darrer CD en Youtube i prop d'un milió d'escoltes d'alguna de les seues cançons en Spotify, Aspencat ha treballat molt bé l'electrònica, però també és capaç d'oferir un repertori en acústic de resultats soprenents en una evolució que ha portat el grup d'un ska festiu inicial a explorar territoris sonors com el reggae o el hip hop.

Avui es pot dir que Aspencat s'ha creat una personalitat pròpia i distintiva, arrelada i aventurera alhora, que sona exclusivament a Aspencat. Amb la seua enèrgica proposta musical i les seues lletres plenes de ràbia i rebel·lia, el grup protagonitza el primer capítol de la sèrie ' Cançons de prop'.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha