Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Condemnada a dos anys i mig de presó una dona per explotar una nena de 14 anys a Only Fans

Onlyfans

Europa Press

0

Una dona ha acceptat aquest dijous una condemna de dos anys i mig de presó per explotar una menor de 14 anys a Only Fans, una plataforma de fotos i vídeos sexuals a Internet.

La defensa de l'acusada, una ciutadana britànica, ha arribat a un acord amb la Fiscalia pel qual s'ha evitat la celebració del judici. La dona ha reconegut els fets assumint una condemna per un delicte de corrupció de menors.

Els fets es remunten a principis de l'any 2021. La dona va convèncer la menor d'edat, coneguda de la seva família, perquè es fes fotos i vídeos de contingut sexual, en roba interior o fins i tot masturbant-se, per pujar-lo a una xarxa a la que els consumidors paguen per accedir-hi.

Va ser la dona qui va crear el perfil i hauria ofert a la víctima la meitat dels beneficis. De vegades l'encausada també participava en les imatges.

La processada, a la qual ja se li va retirar el passaport, té un termini de deu dies hàbils per ingressar a la presó. A més de la pena de presó, l'Audiència li imposa una mesura de llibertat vigilada i una ordre d'allunyament de cinc anys respecte a la menor.

D'altra banda, la dona ha consignat 1.000 euros en concepte d'indemnització. Amb l'acord ha evitat l'expulsió d'Espanya, i se'n reconeix l'arrelament al país.

Així mateix, l'Audiència ordenarà a la plataforma de vídeos i a dues conegudes xarxes socials eliminar els comptes que van publicar les imatges.

Etiquetas
stats