Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Feijóo se alinea con la ultra Meloni y su discurso de la inmigración como problema
Israel anuncia una “nueva fase” de la guerra en Líbano y crece el temor a una escalada
Opinión - Junts, el bolsillo y la patria. Por Neus Tomàs

El PSC convoca Consell Nacional aquest diumenge per abordar el 'dret a decidir'

El PSC convoca Consell Nacional per abordar el 'dret a decidir'

Europa Press

Barcelona —

El PSC ha convocat per aquest diumenge 17 de novembre un Consell Nacional extraordinari per abordar el 'dret a decidir', segons fonts socialistes.

La convocatòria es fa a proposta del primer secretari del partit, Pere Navarro, i arriba dies després que els socialistes catalans no s'hagin sumat a l'acord que han assolit al Parlament català CiU, ERC, ICV-EUiA i la CUP per portar el debat de l'autodeterminació al Congrés.

El PSC ha insistit durant les últimes hores en què si no s'ha sumat a aquest pacte és perquè rebutja les presses i perquè l'acord promou la confrontació.

Fonts dels col·lectius crítics del partit han expressat a Europa Press la seva inquietud que aquest diumenge es pugui modificar el posicionament que té el partit sobre el 'dret a decidir', mitjançant l'aprovació d'alguna iniciativa al respecte en el Consell Nacional.

Al programa electoral amb el qual es va presentar el PSC a les eleccions catalanes que es van celebrar al novembre de 2012, el partit defensava la convocatòria d'una consulta d'autodeterminació “legal” i que fos fruit d'un acord polític entre la Generalitat i l'Estat.

Etiquetas
stats