Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El PSOE convierte su Comité Federal en un acto de aclamación a Pedro Sánchez
Las generaciones sin 'colchón' inmobiliario ni ahorros
Opinión - El extraño regreso de unas manos muy sucias. Por Pere Rusiñol

68 interns del CIE de Barcelona inicien una vaga de fam per demanar la seva llibertat

CIE de Zona Franca, Centre d'Internament d'Extrangers

elDiario.es Catalunya

68 interns del CIE de la Zona Franca de Barcelona s'han declarat aquest diumenge al migdia en vaga de fam i es neguen a tornar a les seves habitacions en protesta per demanar la seva llibertat, han informat a Europa Press fonts policials.

Es tracta de 68 persones d'origen algerià que s'han negat a menjar durant el dinar i es troben concentrats al pati del CIE en actitud pacífica. El nombre d'interns en vaga suposa prop de la meitat del total de persones que es troba al Centre d'Internament d'Immigrants de Barcelona, xifra que ascendeix fins als 165 interns.

La d'aquest diumenge és la tercera protesta massiva que s'ha viscut al CIE de la Zona Franca en el que va de mes. El dia 7 d'octubre diversos interns es van negar a tornar a les seves habitacions i el cap de setmana passat van tornar-se a viure intents de fuga, que van ser sufocades per forces antiavalots de la Policia.

La setmana passada al CIE d'Aluche de Madrid 39 persones es van enfilar al terrat per reclamar la seva llibertat, on van passar la nit. Al matí, la policia va donar per finalitzat el que va qualificar de “motí”. Alguns dels interns van denunciar que la policia els va agredir després de baixar del terrat.

Etiquetas
stats