Interior deporta tres interns del CIE de Barcelona que havien participat en la vaga de fam

Protesta davant el CIE de la Zona Franca de Barcelona

Set persones tancades al Centre d'Internament d'Estrangers (CIE) de la Zona Franca de Barcelona han estat deportats aquest dilluns, han informat alguns dels interns. Tres dels deportats havien participat en la vaga de fam que havia començat aquest diumenge. Fonts policials han recordat que els interns han estat expulsats per una ordre judical dictada dies abans que comencessin la vaga de fam.

L'Ajuntament de Barcelona ordenarà precintar el CIE de la Zona Franca

L'Ajuntament de Barcelona ordenarà precintar el CIE de la Zona Franca

Els 37 interns del CIE de Barcelona que estaven en vaga de fam havien deixat la protesta a primera hora de la tarda d'aquest dilluns, segons han explicat fonts policials. Els interns han entrat a les dependències de l'edifici després de sortir del pati des d'on protestaven des de diumenge al migdia per exigir la seva llibertat, han explicat les mateixes fonts.

Vuit diputats del Congrés i el Parlament havien acudit aquest dilluns al matí davant del centre i havien demanat sense èxit reunir-se amb el director del CIE. L'Ajuntament de Barcelona, per la seva banda, ha anunciat que emetrà una ordre de precinte del centre.

Etiquetas
Publicado el
24 de octubre de 2016 - 14:35 h

Descubre nuestras apps

stats