Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Joves del Fort Pienc okupen un local per denunciar la manca d'espais socials

Joves a l'interior del nou espai okupat al Fort Pienc

João França

Barcelona —

Després d'un cercavila amb disfresses pel barri del Fort Pienc, un centenar de joves han inaugurat aquest divendres un nou espai okupat al barri. Es tracta d'una antiga sucursal de Caja Madrid a la cantonada dels carrers Ausiàs March i Fort Pienc en la que pretenen organitzar activitats els col·lectius de joves del barri.

La reivindicació d'aquestes entitats ve de lluny. Fa un any al barri es va desallotjar el casal La Resposta, ocupat per joves d'Arran que cercaven una sol·lució a la mancança d'espais per a les seves activitats al barri.

El mes de març, Arran i el Casal de Joves Xiroc van presentar la campanya “Exigim Espais”. Reclamaven “espais que facin possible el desenvolupament de projectes per part de les associacions, col·lectius i el conjunt del veïnat, sense tuteles ni obstaculitzacions per part del Districte de l’Eixample i l’Ajuntament de Barcelona”.

Com van fer amb el casal La Resposta, han buscat la sol·lució en l'okupació i ara esperen poder quedar-se al nou espai inaugurat aquest divendres.

Etiquetas
stats