Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Una moció de censura dóna l'alcaldia de la Vilavella al PSPV gràcies al vot d'un trànsfuga del PP

Els socialistes han recuperat l'alcaldia de la Vilavella.

Toni Cuquerella

0

A menys d'un any de les eleccions la Vilavella (Castelló) canvia de mans l'alcaldia després de prosperar una moció de censura. Sebastià Roglà ha aconseguit la vara de comandament per al PSPV enderrocant a l'alcaldessa Carmen Navarro (IxLV) que governava amb el PP amb els vots dels cinc regidors socialistes i d'un exedil del PP, Abelardo Zaragoza.

Segons els impulsors de la moció de censura aquesta s'ha presentat per la “paràlisi política” d'aquest municipi de 3.100 habitants de la comarca de la Plana Baixa davant els “incompliments” dels acords plenaris.

En un comunicat emés pel PSPV de la província de Castelló s'ha explicat que el dirigent vilaveller ha agraït la confiança del ple i ha demanat un vot de confiança per al nou equip de govern, que comença “des de ja mateix” a treballar “per a fer realitat els compromisos amb la ciutadania”. “Som un equip conegut i solvent en la gestió local. Ho vam demostrar la legislatura passada i així ens ho va reconéixer la ciutadania col·locant-nos en la primera posició en les passades eleccions municipals. Quedava molt per fer i tenim moltes ganes de dur-ho a terme”, ha continuat.

En aquest punt, Roglà ha desgranat els que seran els principals puntals programàtics de la seua línia d'acció de govern fins a 2023. El nou alcalde, com ja va fer setmanes arrere, ha reafirmat que la primera decisió que prendrà el nou executiu local serà “retallar la despesa política de l'Ajuntament”. Això suposarà revertir la pujada de sous que es van aplicar els membres de l'actual executiu del PP i IxLV.

Per la seua part el PP provincial, que ha acompanyat als tres edils que manté en la localitat amb la presidenta castellonenca Marta Barrachina, han volgut destacar que “el treball i la gestió dels tres regidors del Partit Popular de la Vilavella ha sigut excel·lent”.

Etiquetas
stats