Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Espai destinat a l'esport popular

La Volta a Peu registra ja 6.000 inscripcions i espera arribar a 20.000

Milers de corredors al passeig de l'Albereda en la passada edició de la Volta a Peu

Carlos Navarro Castelló

Aficionats a córrer (running) de totes les edats prendran els carrers de València el diumenge que ve 15 de maig amb motiu de la Volta a Peu, la cursa amb més història de la ciutat, organitzada per la SD Correcaminos amb el suport de Caixa Popular.

Com ja és habitual, el tret d’eixida tindrà lloc a les 10.00 hores al passeig de l’Albereda, el mateix punt on se situarà la meta. El circuit comprendrà grans avingudes i enclavaments emblemàtics.

Això sí, la Volta a Peu València Caixa Popular no serà la mateixa que en anys anteriors en altres sentits, ja que enguany ha fet un salt mirant de consolidar-se com una prova per a tothom.

Entre les novetats, destaca que aquesta 34a edició de l’era moderna (63a de l’antiga) tindrà una camiseta commemorativa creada pel reconegut modista i dissenyador valencià Juan Andrés Mompó. Aquesta peça de roba es lliurarà en acabar la carrera a totes les persones que disposen de dorsal i creuen la línia de meta.

Així mateix, aquesta vegada s’activaran un nombre més gran d’animacions al llarg del recorregut, de manera que tant els corredors com els ciutadans que acudisquen a donar suport a la prova puguen gaudir d’una jornada completa dedicada al gust per les curses a peu.

A més, una vegada travessada la línia de meta, s’han programat unes quantes activitats, com una sèrie de tallers i jocs infantils oferits pel Grup A Riure, que serviran perquè la festa de la Volta a Peu continue.

El termini per a inscriure-s’hi estarà obert fins al 12 de maig a les oficines de Caixa Popular i fins al 14 de maig, un dia abans de la cursa, a El Corte Inglés.

Fins a la data són ja 6.000 els corredors que s’hi han apuntat i des de l’organització han comentat que esperen arribar al 20.000.

L’obtenció del dorsal costa 3 euros, un dels quals es destinarà a la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana (FESA), una organització sense ànim de lucre dedicada a promoure l’esport entre les persones amb alguna discapacitat física, visual, auditiva o fisiològica, així com també amb paràlisi cerebral.

Sobre este blog

Espai destinat a l'esport popular

Etiquetas
stats