eldiario.es

Menú

Corrent davall la pólvora per a donar començament a la Gran Fira dels barris

Una cercavila i una traca correguda anuncien aquest dissabte l’inici d’un seguit d’activitats lúdiques en 86 emplaçaments de tota la ciutat.

Aquest cap de setmana destaca el cine karaoke a la plaça de l’Ajuntament, l’inici de les preseleccions falleres o l’espectacle de màgia de Peter Pardo.

- PUBLICIDAD -
Traca corrida de la pasada edición de la gran Fira de València

Traca correguda de la gran Fira de València

El centre històric, els poblats marítims, el jardí d’Aiora, els jardins del Palau o el barri de Senabre seran els escenaris dels principals actes programats per a aquest cap de setmana, amb motiu de l’inici de la Gran Fira de València.

Un esdeveniment que mantindrà el format que va estrenar l’any passat, de manera que tornarà a descentralitzar i acostar la seua programació cultural, pirotècnica i de festa a tots els barris de la ciutat, amb recursos com el Correfira i el seu escenari itinerant.

Així, la Gran Fira oferirà unes 250 activitats repartides per 86 punts de la ciutat, incloses les pedanies ( totes les activitats i els horaris, en el seu web).

Si bé l’acte inaugural té lloc aquest dissabte 1 de juliol, les activitats s’engegaran el divendres 30 amb les preseleccions falleres i el cine karaoke de Dirty Dancing a les 22.00 hores a la plaça de l’Ajuntament.

Així, aquest dissabte a les 19.30 hores tindrà lloc l’obertura oficial de la Gran Fira de València amb una cercavila que anirà acompanyada de la xaranga Kriptonia i que anirà de la plaça de la Reina a la de l’Ajuntament, on tindrà lloc l’encesa d’una traca correguda. A les 22.00 hores, en la mateixa plaça, tindrà lloc un altre cine karaoke de Mamma Mia i el diumenge 2 de juliol de Mary Poppins.

Altres activitats destacades, també el dissabte, seran una aula de Jazz Beer & Clochina’s Party a les 21.00 hores al mercat de Tapineria, mentre en els jardins d’Aiora actuarà Xala2 DJ Set.

En els jardins del Palau hi haurà preseleccions falleres el dissabte i el diumenge, dia que actuarà el mag i humorista Peter Pardo a les 20.00 hores a la plaça Santiago Suárez (Senabre), seguit de l’Allegro Big Band (21.30 hores).

Paral·lelament, al llarg tot el mes, tindran lloc els concerts de Vivers, en què, entre altres, actuaran Leiva, UB40, Carlos Vives, Love of Lesbian, Celtas Cortos o Mago de Oz. Així, aquest cap de setmana serà el torn de Michael Nyman Band.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha