Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El PSOE convierte su Comité Federal en un acto de aclamación a Pedro Sánchez
Las generaciones sin 'colchón' inmobiliario ni ahorros
Opinión - El extraño regreso de unas manos muy sucias. Por Pere Rusiñol
Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

La Filmoteca programa les dues pel·lícules guanyadores dels premis Docma

Docma

elDiariocv

Valencia —

0

La Filmoteca, en col·laboració amb l’Associació de Cine Documental (Docma) i el festival DocsValència, programa les dues pel·lícules guanyadores del premi atorgat per DOCMA a millor curt i llarg documental en la passada edició del Festival Alcances.

El dijous 3 d’octubre, a les 20.00 hores, es projecten el curtmetratge Wan Xia: La última luz del atardecer (2018), de Silvia Rey, i el llargmetratge Tódalas mulleres que coñezo (2018), de Xianba do Teixeiro.

Wan Xia: La última luz del atardecer (2108) és un singular retrat dels preparatius de l’any xinés en un centre d’ancians al barri d’Usera, que parteix de la realitat per a introduir-hi fugues ficcionals. El curtmetratge serà presentat al públic de la sala Berlanga per la seua directora.

Tódalas mulleres que coñezo és una reflexió sobre el desequilibri social entre home i dona al nostre país. És també una pel·lícula parlada, feta de conversacions crucials en tres escenaris enllaçats i significatius, a partir del punt d’inflexió d’Alcàsser i els canvis de conducta que ha comportat per a les dones a escala nacional, amb l’altaveu sensacionalista dels mitjans de comunicació.

Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Etiquetas
stats