eldiario.es

9

La Filmoteca programa les dues pel·lícules guanyadores dels premis Docma

Es projecten el curtmetratge ‘Wan Xia: La última luz del atardecer’ (2018), de Silvia Rey, i el llargmetratge ‘Tódalas mulleres que coñezo’ (2018), de Xianba do Teixeiro

Docma

La Filmoteca, en col·laboració amb l’Associació de Cine Documental (Docma) i el festival DocsValència, programa les dues pel·lícules guanyadores del premi atorgat per DOCMA a millor curt i llarg documental en la passada edició del Festival Alcances.

El dijous 3 d’octubre, a les 20.00 hores, es projecten el curtmetratge Wan Xia: La última luz del atardecer (2018), de Silvia Rey, i el llargmetratge Tódalas mulleres que coñezo (2018), de Xianba do Teixeiro.

Wan Xia: La última luz del atardecer (2108) és un singular retrat dels preparatius de l’any xinés en un centre d’ancians al barri d’Usera, que parteix de la realitat per a introduir-hi fugues ficcionals. El curtmetratge serà presentat al públic de la sala Berlanga per la seua directora.

Tódalas mulleres que coñezo és una reflexió sobre el desequilibri social entre home i dona al nostre país. És també una pel·lícula parlada, feta de conversacions crucials en tres escenaris enllaçats i significatius, a partir del punt d’inflexió d’Alcàsser i els canvis de conducta que ha comportat per a les dones a escala nacional, amb l’altaveu sensacionalista dels mitjans de comunicació.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha