Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Sagunt a Escena mira als clàssics des de l'òptica contemporània

Majo Siscar

Valencia —

0

L'estiu s'ompli de cultura. El festival de teatre referent al País Valencià du els millors espectacles al teatre romà de Sagunt i arreu de la ciutat. Enguany hi ha 15 espectacles de carrer durant tot el mes d'agost i 26 actuacions a l'escena mil·lenària. Adaptacions d'Antígona, Filoctetes, Fedra o Edip aprofundeixen en la vigència dels clàssics des d'una perspectiva actual.

Juanvi Martínez Luciano, director de Sagunt a Escena explica que en aquesta 35ena edició s'ha fet un esforç per recuperar els mites clàssics des de les qüestions actuals que ens atanyen com a societat. A més, els veurem representats per cares conegudes com Loles León, Silvia Abascal o Lolita Flores i dirigides per dramaturgues i directores amb perspectiva de gènere com Magüi Mira o Carmen Portaceli.

En els diferents espais de l’Off Romà es podran veure produccións valencianes i amb forta càrrega social. Els acròbates del circ qüestionaran la condició humana desafiant la gravetat en la pujada al castell. I també hi haurà nits molta música. La 35ena edició de Sagunt a escena augmenta en qualitat i presència als carrers.

Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Etiquetas
stats