eldiario.es

9

Sagunt a Escena mira als clàssics des de l'òptica contemporània

L'estiu s'ompli de cultura. El festival de teatre referent al País Valencià du els millors espectacles al teatre romà de Sagunt i arreu de la ciutat. Enguany hi ha 15 espectacles de carrer durant tot el mes d'agost i 26 actuacions a l'escena mil·lenària. Adaptacions d'Antígona, Filoctetes, Fedra o Edip aprofundeixen en la vigència dels clàssics des d'una perspectiva actual.

Juanvi Martínez Luciano, director de Sagunt a Escena explica que en aquesta 35ena edició s'ha fet un esforç per recuperar els mites clàssics des de les qüestions actuals que ens atanyen com a societat. A més, els veurem representats per cares conegudes com Loles León, Silvia Abascal o Lolita Flores i dirigides per dramaturgues i directores amb perspectiva de gènere com Magüi Mira o Carmen Portaceli.

En els diferents espais de l’Off Romà es podran veure produccións valencianes i amb forta càrrega social. Els acròbates del circ qüestionaran la condició humana desafiant la gravetat en la pujada al castell. I també hi haurà nits molta música. La 35ena edició de Sagunt a escena augmenta en qualitat i presència als carrers.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha