eldiario.es

9

El TSJ rebutja el recurs del Consell i manté la suspensió cautelar del decret de plurilingüisme

Els magistrats aprecien que existeix una diferència entre les acreditacions dels idiomes en els nivells bàsic, intermedi i avançat

La Generalitat Valenciana recurrirá la suspensión cautelar de su decreto de plurilingüismo

El conseller d'Educació, Vicent Marzà

El Tribunal Superior de Justícia valencià ha rebutjat el recurs presentat per la Generalitat i manté la suspensió cautelar del decret de plurilingüisme en ensenyament no universitari a la Comunitat Valenciana, segons informa el TSJCV.

La Conselleria d'Educació el passat mes de maig va recórrer l'acte del TSJ que suspèn cautelarment aqueix decret en considerar que tenia "tota la garantia d'estar fonamentat i tenir una base tant pedagògica com a jurídica", segons va dir llavors el seu titular, Vicent Marzà, després de conèixer que l'alt tribunal havia estimat la petició del recurs presentat en el seu moment per la Diputació d'Alacant.

Els magistrats explicaven que accedien a la decisió cautelar del decret -l'aplicació pràctica del qual està prevista a partir del pròxim curs escolar- en resultar "evident que, de no suspendre's fins que recaiga sentència, un gran nombre d'alumnes podrien veure els seus drets disminuïts en relació a l'acreditació d'idiomes".

En aquest sentit, que és la base argumental de la mesura cautelar sol·licitada, apreciaven que, malgrat el que al·lega el lletrat de la Generalitat, "existeix una diferència entre les acreditacions dels idiomes en els nivells bàsic, intermedi i avançat". El TSJCV creu que no suspendre cautelarment decret "causaria un perjudici irreparable".

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha