Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

La Fórmula 1 costarà 7,5 milions d'euros el 2017 quan “no havia de costar res”

Un monoplaça al circuit urbà de Fórmula 1 de València.

EFE

València —

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha lamentat aquest dijous les “despeses en diferit” en els Pressupostos de la Generalitat, que en 2017 hauran de pagar 7,5 milions d'euros per la Fórmula 1 “que no anava a costar res”, 3,2 milions per la Ciutat de la Llum i 33 milions per Fira València.

El cap del Consell s'ha pronunciat així en la sessió de control parlamentari en resposta a una pregunta sobre la seua política econòmica que li ha fet la portaveu del PP, Isabel Bonig, que durant la seua intervenció ha penjat en la tribuna d'oradors una samarreta amb la frase escrita en valencià “Transparència. Volem els papers”.

Isabel Bonig ha explicat que això era el que demanava l'actual Consell quan estava en l'oposició (ha arribat a mostrar una fotografia de la vicepresidenta Mónica Oltra amb aqueixa samarreta), i ara el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat ha condemnat diverses vegades al Consell per falta de transparència.

En baixar de la tribuna, Bonig li ha lliurat la samarreta a Oltra, que l'ha agafada i l'ha penjat en el respatler del seu escó dels Corts Valencianes, i posteriorment li ha donat les gràcies i li ha dit que la col·locarà “en un lloc d'honor” al seu despatx.

Etiquetas
stats