Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Homenatge a tres a Chaplin

Imatge de la funció

Moisés Pérez

València —

Charles Chaplin és el gran mestre del cinema mut. Les seues pel·lícules marcaren una epoca en un génere que no es podria entendre sense films com 'El gran dictador' o 'Candilejas'. Les seues obres s'han versionat moltes vegades. I sempre amb l'objetiu d'homenatjar-lo.

Aquest cap de setmana el treatre El Micalet acull un nou tribut a l'actor que tants somriures ha despertat sense dir ni pruna. Però aquesta vegada amb una barreja singular de teatre, cinema i música. L'obra creada per la companyia Creaciones Codo con Codo, naix inspirada a partir del film 'The Kid', realitzat per Chaplin.

La història de la funció gira en torn a un personatge que entra i ix de la pantalla per a contar-nos la seua vida i els motius pels quals es veu abocat a actuar de la manera que ho fa. Tot això, acompanyat d'una banda sonora interpretada en directe al piano. Un instrument, a més, que per les seues particularitats permet reaccionar amb immediatesa als matisos narratius i esdeveniments de la pel·lícula que durant l'espectacle será projectada en una pantalla situada al fons de l'escenari.

Etiquetas
stats