Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El PSOE convierte su Comité Federal en un acto de aclamación a Pedro Sánchez
Las generaciones sin 'colchón' inmobiliario ni ahorros
Opinión - El extraño regreso de unas manos muy sucias. Por Pere Rusiñol

Amazon obri el seu centre logístic a Paterna, que compta amb una superfície de 15.200 m2 i crearà 80 llocs de treball

Una de las sedes de Amazon

Europa Press

València —

Amazon ha anunciat aquest dimarts l'entrada en funcionament d'una estació logística a Paterna, la seua primera en la província, que comptarà amb una superfície aproximada de 15.200 metres quadrats i suposarà la creació d'al voltant de 80 ocupacions directes a Espanya al llarg del pròxim any.

Aquest centre permetrà a la multinacional operar a Espanya amb “una major capacitat i flexibilitat” per a poder oferir terminis de lliurament més curts als seus clients i “un millor servei a les empreses que venen els seus productes en Amazon i utilitzen la seua xarxa logística”, segons ha explicat l'empresa.

Així mateix, l'estació logística permetrà a empreses de transport, tant locals com a regionals, lliurar les comandes realitzades per clients d'Amazon en menys temps i optimitzar els seus temps de entrega gràcies a un software realment avançat que els suggerirà rutes de repartiment i tindrà en compte diverses variables, com, per exemple, els límits de velocitat i els patrons de tràfic diaris.

Sobre aquest tema, el vicepresident d'Amazon Logistics per a la UE, John Tagawa, ha destacat que la nova estació de Paterna reforça la seua xarxa de distribució a Espanya i els permetrà “satisfer les necessitats de lliurament dels clients i oferir un millor servei a totes les empreses que venen els seus productes en Amazon”.

Així mateix, ha remarcat que “també ajuda a les empreses independents de paqueteria de cada regió a fer créixer els seus negocis, ja que els oferim solucions tecnològiques d'última generació perquè realitzen l'entrega de les comandes d'Amazon”.

“Cor empresarial” valencià

Per la seua banda, l'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha destacat que el municipi “és el cor empresarial de la Comunitat”. “Amb l'arribada d'Amazon, Paterna puja un nivell més i es converteix en Prime”, ha subratllat per a admetre que com a primer edil se sent “molt satisfet amb el treball conjunt realitzat durant aquests mesos entre Amazon i Ajuntament”.

La xarxa logística d'Amazon a Espanya inclou el centre logístic de Sant Fernando d'Henares (Madrid), la primera instal·lació logística de la companyia a Espanya, que va començar les seues operacions en 2012, un any després del llançament d'Amazon.es, i un centre en Castellbisbal (Barcelona) dedicat a Amazon Pantry, el nou servei que permet als clients comprar milers de productes bàsics del dia a dia en les grandàries que necessiten sense compra mínima. La companyia obrirà un centre logístic al Prat (Barcelona), així com un altre a Martorelles (Barcelona), tots dos a la tardor de 2017.

A més, Amazon compta amb dos centres logístics urbans a Madrid i Barcelona per a proporcionar entregues ultra-ràpides als seus clients Prime en aquestes ciutats a través del seu servei Prime Now. Recentment Amazon ha inaugurat una estació logística a Getafe (Madrid), integrada en la seua xarxa logística a Espanya.

A més d'aquestes inversions en la seua xarxa logística europea situades a Espanya, Amazon va obrir les seues oficines corporatives a Espanya en 2012 i ha escollit Madrid per a instal·lar la seua Tech Hub en el Sud d'Europa, tant per a donar suport a Amazon Business, el marketplace per a empreses de la companyia, com per a desenvolupar nous serveis i funcionalitats per a les cinc webs europees d'Amazon.

Al març la companyia va anunciar que crearà 500 ocupacions més fins a 2019 amb l'obertura del seu Seller Support Hub, situat a Barcelona, un equip multilingüe que donarà assistència a xicotetes empreses de França, Itàlia i Espanya que venen en Amazon Marketplace. Sumant tots els llocs de treball fixos en els seus diferents negocis, Amazon ampliarà la seua plantilla a Espanya dels 1.000 treballadors a més d'1.600 a la fi de 2017.

Etiquetas
stats