Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Detenen el pare de l'històric narcotraficant 'El Ove' a l'operació 'Jaque Mate'

Agents de la Guàrdia Civil a les portes dels jutjats de Palma en el marc de la macrooperació 'Jaque Mate'

Europa Press

0

La Guàrdia Civil ha detingut en el marc de l'operació 'Jaque Mate' contra el narcotràfic el pare d''El Ove', històric narcotraficant del poblat de Son Banya, després de presentar-se aquest dimarts a les dependències de l'Institut Armat.

La detenció d'aquest home, J.A.J., que ja ha passat a disposició judicial, se suma a les dues practicades divendres passat, també després de presentar-se a les dependències de la Benemèrita.

El detingut està acusat de tràfic de drogues, pertinença a organització criminal i blanqueig de capitals i, segons la Guàrdia Civil, gestionava amb un altre dels fills un punt de venda a Son Banya de la droga que adquiria del conegut com a clan d'els Valencians, liderat per 'El Charly' i amb qui l'atestat recull diverses converses telefòniques i una estreta relació i contacte freqüent.

Cal recordar que, amb l'operació 'Jaque Mate', la Guàrdia Civil va donar per desarticulada una de les organitzacions d'introducció de cocaïna més grans a Espanya, amb més d'una tona de cocaïna intervinguda i 64 persones detingudes a diversos punts d'Espanya, la major part a Balears.

Etiquetas
stats