Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Rescaten 66 migrants arribats en diverses pasteres les últimes hores a Balears

Imatge d'arxiu d'una pastera

Europa Press

0

Fins a un total de 66 migrants han estat rescatats les últimes hores a les Balears després d'arribar en un total de quatre pasteres a Eivissa, Cabrera i Formentera.

Les dues darreres embarcacions van ser interceptades en aigües properes a Formentera i Cabrera, amb un total de 36 persones a bord, totes elles d'origen magribí.

Segons ha informat Delegació del Govern a les illes, diumenge a les 07.00 hores s'ha procedit al rescat d'un total de 18 persones d'origen magribí, totes en bon estat de salut, localitzades a unes 3,5 milles al sud-est de Cabrera. En el rescat hi han intervingut Servei Marítim Provincial i Salvament Marítim.

Posteriorment, a les 09.00 hores, s'ha rescatat 18 persones més, també d'origen magribí i en bon estat de salut, interceptades a una milla al sud de Formentera. En el rescat també hi han intervingut Servei Marítim Provincial i Salvament Marítim.

Prèviament, un total de 40 persones, d'origen subsaharià i magribí, van arribar en dues pasteres a les illes de Cabrera i Eivissa, totes en bon estat de salut.

Segons la informació de la Guàrdia Civil, a les 01.27 hores d'aquest diumenge van ser interceptats a terra 23 migrants, d'origen subsaharià, a Cabrera, per ser posteriorment traslladats a Portocolom (Mallorca) per Salvament Marítim.

Així mateix, a les 04.00 hores, s'ha procedit a la intercepció a terra d'un total de set persones, d'origen magribí, a l'illa d'Eivissa.

A la intercepció d'aquests set migrants magribins hi ha intervingut la Guàrdia Civil de Santa Eulària des Riu.

Etiquetas
stats