eldiario.es

Menú

Els Casuals provoquen una baralla amb els Mossos durant el seu judici

La vista queda suspesa després dels incidents, precedits d'insults per part dels ultres contra el tribunal i els periodistes

- PUBLICIDAD -
Los 'casuals' provocan una refriega a golpes con los Mossos en la Audiencia

Los 'casuals' provocan una refriega a golpes con los Mossos en la Audiencia

La vintena de membres dels Casuals, el grup d'aficionats radicals del FC Barcelona que està sent jutjat a l'Audiència de Barcelona des d'abril, han protagonitzat aquest matí una topada a cops amb els Mossos d'Esquadra quan han protestat pel reforç de les mesures de seguretat ordenat per la jutge.

L'enfrontament físic, amb empentes i cops de puny, s'ha iniciat quan la presidenta de la sala cinquena de l'Audiència, Elena Guindulain, ha explicat que es reforçarien les mesures de seguretat del judici a petició de la policia catalana. L'ambient de tensió ja s'havia notat prèviament amb insults per part dels ultres contra el tribunal i els periodistes.

Un dels acusats ha protestat ostensiblement per la decisió i la jutge ha ordenat la seva expulsió de la sala, fet que ha originat una tangana entre la vintena d'acusats i els Mossos d'Esquadra, que finalment, després de demanar reforços, han reduït a tots els acusats els han tret per la força de la sala, davant les protestes, també irades, dels familiars dels acusats. La vista ha quedat suspesa de moment.

En la sessió del judici d'avui està previst que es presentin els informes finals de la defensa i del fiscal. La vista oral, que va començar a principis d'abril, jutja una vintena de 'casuals' acusats d'extorsionar propietaris de locals d'oci nocturn i d'agressions per encàrrec, entre altres delictes.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha