eldiario.es

Síguenos:

Boletines

Boletines

Menú

CATALUNYA

'L'Alternativa TV' debat sobre les relacions Catalunya-Espanya amb Mayayo, Tresserras, Casals i Valls

'Catalunya-Espanya: hi ha sortida amistosa?' és el títol de la segona edició de L'Alternativa, que reunirà Andreu Mayayo, Muriel Casals, Joan Manuel Tresserras i Carme Valls

El programa s'emetrà en directe el dimarts 24 a les 12.30 h

Recupera el primer programa: 'Després de Syriza, què?'

- PUBLICIDAD -
Segon programa de L'Alternativa / Fotos dels convidats: ENRIC CATALÀ

Segon programa de L'Alternativa / Fotos dels convidats: ENRIC CATALÀ

La segona edició del programa  L'Alternativa abordarà el procés sobiranista amb una entrevista a Andreu Mayayo, catedràtic d'Història Contemporània de la UB, i un posterior debat amb figures destacades del panorama polític i social com Muriel Casals, presidenta d'Òmnium Cultural ; Joan Manuel Tresserras, conseller de Cultura durant el tripartit, i Carme Valls, vicepresidenta de Fedéralistes d'Esquerres i diputada pel PSC-Ciutadans pel Canvi durant dues legislatures.

El programa, que s'emetrà en directe el dimarts 24 a les 12.30 h a L'Alternativa TV, es titula 'Catalunya-Espanya: hi ha sortida amistosa?', i està conduït com sempre pel periodista Frederic Pahisa.

'L'Altrernativa TV' és una plataforma audiovisual i multimèdia promoguda per diversos mitjans de comunicació. Entre ells l'associació Sicom.cat, Solidaritat i Comunicació, la cooperativa que edita Alternatives Econòmiques, la Fundació Periodisme Plural (Catalunyaplural.cat/eldiario.es i El Diari de l'Educació), la revista Mongòlia i el col·lectiu La Llamborda. La iniciativa compta amb el suport de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB i la implicació del col·lectiu d'estudiants LaColumna.cat.

El programa L'Alternativa es va estrenar el dimarts 10 de febrer amb un debat sobre el panorama polític grec, després de la victòria de Syriza, amb Andreu Missé, director Alternatives Econòmiques; Joan Herrera, coordinador nacional d'ICV; David Fernández, diputat de la CUP al Parlament; Sofia Tipaldou, politòloga grega que està fent un doctorat a la UAB, i Pablo Cotarelo, de l'Observatori del Deute en la Globalització.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha