Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

La jutge cita com a imputat Oriol Pujol per un altre cas de suborn

Oriol Pujol.

EFE

Barcelona —

La jutge de Barcelona que investiga la trama de les ITV interrogarà el proper mes de gener com a imputat l'exdiputat de CiU Oriol Pujol Ferrusola per un altre suposat cas de suborn davant les sospites que va cobrar comissions per beneficiar projectes d'un empresari amic, per exemple deslocalitzacions.

Segons han informat a Efe fonts judicials, la titular del jutjat d'instrucció número 9 de Barcelona ha de fixar per al proper mes l'interrogatori d'Oriol Pujol, que serà la tercera vegada que vagi a declarar com a imputat, després que ho fes davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) en dues ocasions per tràfic d'influències i suborn.

La Fiscalia ha demanat la nova imputació d'Oriol Pujol per suborn, en una derivada de la trama de les ITV, davant els indicis que entre 2005 i 2012 va cobrar, suposadament, 700.000 euros de comissions per utilitzar la seva influència política per beneficiar projectes d'un empresari amic.

Etiquetas
stats