Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Feijóo se alinea con la ultra Meloni y su discurso de la inmigración como problema
Israel anuncia una “nueva fase” de la guerra en Líbano y crece el temor a una escalada
Opinión - Junts, el bolsillo y la patria. Por Neus Tomàs
Sobre este blog

Problemes tècnics retarden el Marearock

Assistents al Marearock.

Laura Martínez

Els assistents a la primera jornada del Marearock, a Elx, es van quedar sense festa. Un problema en el muntatge del segon escenari els va deixar la primera nit sense els concerts de benvinguda. Segons l'organització, es deu a un problema elèctric que no ha detallat.

Els organitzadors estan treballant durant aquest dijous per a reorganitzar els horaris. En principi, els qui havien d'actuar el dimecres a la nit ho faran aquest dijous a partir de les 14.30 i la resta de grups ho farà en el seu horari habitual, encara que alguns concerts de la festa de benvinguda es superposaran.

Alguns assistents s'han queixat també de la falta de dutxes per instal·lar i de les altes temperatures en el pavelló del recinte firal, sense aire condicionat, segons expliquen per xarxes socials. Els usuaris critiquen la falta d'informació per part de l'organització que, segons expliquen, assenyala que és un problema del recinte firal. Alguns han demanat fulls de reclamació i el festival es nega a oferir-les perquè no en té, segons expliquen els mateixos assistents. Malgrat el problema de benvinguda, la zona d'acampada està plena de persones i l'organització assenyala que hi ha molt bon ambient.

Els principals grups del festival, que aspira als 5.000 visitants diaris, són Lendakaris Muertos, Aspencat, El Último Ke Zierre i Riot Propaganda el divendres, i Soziedad Alkoholika i Desakato.

Sobre este blog

Etiquetas
stats