Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Feijóo se alinea con la ultra Meloni y su discurso de la inmigración como problema
Israel anuncia una “nueva fase” de la guerra en Líbano y crece el temor a una escalada
Opinión - Junts, el bolsillo y la patria. Por Neus Tomàs
Sobre este blog

Quatre incendis forestals en terres valencianes en una jornada d'altes temperatures

El foc s'acosta a zones habitades de Xàbia

elDiariocv

Valencia —

La jornada del diumenge s’ha tancat amb quatre incendis declarats a la Comunitat Valenciana: a les localitats de Moixent (València), Bolulla (Alacant), Bell-lloc (Castelló) i el Poble Nou de Benitatxell (Alacant). En les tasques d’extinció d’aquests quatre focs han treballat cinc helicòpters i set avions de la Generalitat, així com també onze unitats dels bombers forestals de la Generalitat i dèsset dotacions de bombers dels consorcis provincials, tal com informen des del 112.

A més, s’han declarat focs menuts en vegetació a l’Atzúvia, Ontinyent i Càrcer, en què s’han mobilitzat mitjans terrestres. Tot això en una jornada de forta calor en què s’han superat els quaranta graus en alguns punts del territori valencià.

L’incendi de Bell-lloc s’ha donat per extingit al voltant de les 20.30 hores, mentre que durant la nit continuaran treballant a Bolulla cinc dotacions de bombers, quatre unitats de bombers forestals i quatre autobombes. A Moixent romandran en les tasques d’extinció dues unitats de bombers forestals i una autobomba.

A més, el foc que s’ha iniciat al Poble Nou de Benitatxell ha obligat a desallotjar centenars de persones residents en urbanitzacions pròximes a la localitat de Xàbia pel fum i la proximitat de les flames.

Sobre este blog

Etiquetas
stats