Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La UE obligará a los medios a publicar sus propietarios y la publicidad institucional
El PP se enreda en los pactos para Catalunya con Vox al acecho
Opinión - ¿Respeto a Milei y al resto de la ultraderecha? Por Rosa María Artal

Un mosso d'esquadra assassina la seva parella a Barcelona en un presumpte cas de violència masclista

Un mosso d'Esquadra assassina presumptament a la seva parella a Barcelona.

Agències/eldiario.es

Un mosso d'Esquadra ha matat presumptament la seva parella i després s'ha suïcidat en un pis de Sant Feliu de Llobregat. Segons han explicat fonts de l'Ajuntament del municipi, el succés ha tingut lloc cap a les 7.30 hores i tot apunta a un cas de violència masclista.

En el moment del succés es trobaven a la casa els fills de la parella, segons han informat a Efe fonts pròximes al cas. Els fets han passat al número 115 del carrer Joan Maragall del municipi barceloní. Els Mossos d'Esquadra han rebut un avís cap a les 08.00 hores que els alertava que hi havia una discussió al domicili.

La Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra a la Regió Metropolitana Sud de Barcelona ha obert una investigació per intentar aclarir els fets. Per la seva banda, el jutjat d'instrucció 6 de Sant Feliu de Llobregat, en funcions de guàrdia, ha obert una causa que remetrà al jutjat de violència domèstica un cop s'hagi procedit a l'aixecament dels cadàvers, segons informa el TSJC.

L'Ajuntament de Sant Feliu ha decretat un dia de dol, ha convocat un minut de silenci per aquest migdia i celebrarà un ple extraordinari a la tarda per condemnar aquest crim.

Fa dos dies, un home va assassinar presumptament la seva parella a Benidorm i després va ser detingut, després de trobar-lo la policia al domicili on es trobava la víctima. La dona l'havia denunciat fins a dues vegades: el 2010 i el 2014.

De confirmar-se aquests dos casos, serien ja 16 les dones assassinades a mans de les seves parelles o exparelles des de començament d'any. De les dones comptabilitzades pel portal estadístic del Ministeri de Sanitat (14), només cinc havien presentat alguna denúncia contra el seu agressor.

Etiquetas
stats