Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La izquierda busca reconstruirse ante el nuevo ciclo político
El PP de Ayuso bloquea la investigación de los negocios de su pareja
Opinión - 'Un español cuenta algo muy sorprendente', por Isaac Rosa

Oriol Pujol justifica en l'interès públic les seves gestions sobre les ITV

Oriol Pujol justifica en l'interès públic les seves gestions sobre les ITV

EFE

Barcelona —

El diputat de CiU Oriol Pujol ha apel·lat a l'interès públic davant e jutge per justificar les gestions que va fer destinades a reorganitzar el mapa d'estacions d'ITV a Catalunya, segons han informat a Efe fonts judicials. Pujol ha declarat aquest matí com a imputat durant prop de cinc hores davant el magistrat del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) Enric Anglada per la seva presumpta relació amb una trama que pretenia arreglar en benefici propi les adjudicacions d'estacions d'ITV a Catalunya.

En la seva declaració davant del jutge, que s'ha suspès a les 15.00 hores per dinar, Pujol s'ha escudat en què va realitzar gestions per reorganitzar el mapa d'estacions d'ITV vetllant per l'interès general, ja que la inseguretat jurídica que hi havia al sector exigia una remodelació del sistema.

A la primera part de la seva declaració, el dirigent convergent ha negat també qualsevol relació amb la societat Upprime, una de les empreses que havia de ser afavorida en el repartiment dels lots de les ITV dissenyat pels imputats i en la qual el jutge creu que Oriol Pujol havia de participar econòmicament.

Durant les primeres hores de declaració, el jutge ha ordenat reproduir davant Pujol les converses telefòniques que va mantenir amb el seu amic íntim Sergi Alsina, un dels empresaris imputats en la causa que tenia el telèfon intervingut per ordre judicial.

Etiquetas
stats