Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La izquierda presiona para que Pedro Sánchez no dimita
Illa ganaría con holgura y el independentismo perdería la mayoría absoluta
Opinión - Sánchez no puede más, nosotros tampoco. Por Pedro Almodóvar

Detinguts dos joves acusats d'agredir els Mossos a les manifestacions del Banc Expropiat

Una filera de mossos antiavalots tanca el pas a una columna de manifestants davant el Banc Expropiat

elDiario.es Catalunya

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dijous dues persones acusades d'agredir agents de la policia en el transcurs de les manifestacions de suport al Banc Expropiat, centre social ocupat en una sucursal bancària al barri barceloní de Gràcia que va ser desallotjat el maig passat.

La policia els acusa d'haver colpejat “amb objectes contundents” a dos mossos de la unitat d'antiavalots que, segons la nota difosa per Interior, van agafar una baixa mèdica arran dels fets. Per això, els imputen delictes de lesions, atemptat contra agents de l'autoritat, desordres i manifestació il·lícita. Els detinguts són dos joves, de 19 i 25 anys, de nacionalitat espanyola i la policia catalana no descarta que pugui haver-hi més detinguts en les pròximes hores.

Les manifestacions en suport al Banc Expropiat es van dur a terme entre els dies 22 i 29 de maig, després que el centre social fos desallotjat de forma violenta pels Mossos d'Esquadra. En protesta pel tancament i amb la voluntat de tornar a entrar al local anunciada pel col·lectiu, durant diverses nits es van realitzar manifestacions en què es van produir dures càrregues policials i diversos disturbis.

Els Mossos asseguren que les agressions contra els seus agents es van produir diumenge dia 29 de maig. Aquell dia diversos col·lectius havien convocat activitats a la plaça i un ampli dispositiu policial va blindar el Banc Expropiat per evitar la seva reocupació.

Etiquetas
stats