Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Carles Alberola estrena una nova secció d'entrevistes audiovisuals en eldiario.es

Carles Alberola entrevistat per Salut Alcover al teatre Olympia de València

elDiariocv

El dia 27 de febrer, eldiario.es estrenarà una nova secció d'entrevistes audiovisuals amb personalitats del teatre, l'economia, l'esport, la música, la ciència i altres àmbits de la societat valenciana. La periodista Salut Alcover condueix aquesta secció, titulada En confiança, que té com a protagonista de la primera entrevista l'autor teatral, actor i escriptor Carles Alberola.

Al llarg de la setmana eldiario.es oferirà als lectors diversos avançaments d'aquesta conversa en vídeo, la versió íntegra de la qual podrà ser consultada a partir de dissabte 27 de febrer. Produïda per Aei Comunicación, amb el suport de Balandra Edicions, En Confiança vol donar veu a figures de la societat valenciana d'interés per a l'audiència per la seua notorietat, el reconeixement del seu treball i la seua carrera professional.

Les entrevistes seran gravades en espais seleccionats pel seu significat històric, artístic i arquitectònic. Així, el dramaturg, actor i director Carles Alberola ha estat entrevistat en un àmbit íntimament lligat a la seua trajectòria, el Teatre Olymplia, de València, un recinte que l'any 2015 ha fet cent anys d'història.

En confiança vol fer valdre el potencial humà de la societat valenciana, a través dels nostres artistes, intel·lectuals i professionals. Pretén acostar, en resum, els lectors a una realitat diversa i rica com la que conforma la nostra societat civil.

Etiquetas
stats