Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Una concessionària va pagar una part de la campanya a l’alcaldia de la Vall d’Uixó de la líder del PP valencià

La presidenta del PP valencià, Isabel Bonig, en el seu escó de les Corts

elDiariocv

València —

L’empresa Imesapi es va fer càrrec de la major part de la despesa de la pàgina web que el PP va crear per a impulsar en les xarxes socials la campanya electoral de les municipals del 2011 a la Vall d’Uixó. Es tractava d’una empresa que havia rebut l’adjudicació de la millora i el manteniment de l’enllumenat per l’Ajuntament, segons informa El País. La candidata era la llavors alcaldessa del municipi castellonenc i presidenta actual del PP de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig.

Bonig ha negat a El País saber-ne res d’aquella intervenció en la seua campanya d’una empresa beneficiada per una concessió de l’Ajuntament que presidia. L’aportació hauria estat negociada pel llavors president local del PP, l’exsenador Vicent Aparici.

L’exalcaldessa de la Vall d’Uixó, que va ser consellera amb Alberto Fabra i hui dirigeix el partit, tracta de promoure una refundació del PP de la Comunitat Valenciana, destrossat per l’allau de casos de corrupció que protagonitza.

Etiquetas
stats