eldiario.es

Menú

Problemes tècnics retarden el Marearock

El festival es queda sense festa de benvinguda per un problema en el segon escenari i reorganitza els horaris de les actuacions

- PUBLICIDAD -
Asistentes al Marearock en su XI edición

Assistents al Marearock.

Els assistents a la primera jornada del Marearock, a Elx, es van quedar sense festa. Un problema en el muntatge del segon escenari els va deixar la primera nit sense els concerts de benvinguda. Segons l'organització, es deu a un problema elèctric que no ha detallat.

Els organitzadors estan treballant durant aquest dijous per a reorganitzar els horaris. En principi, els qui havien d'actuar el dimecres a la nit ho faran aquest dijous a partir de les 14.30 i la resta de grups ho farà en el seu horari habitual, encara que alguns concerts de la festa de benvinguda es superposaran.

Alguns assistents s'han queixat també de la falta de dutxes per instal·lar i de les altes temperatures en el pavelló del recinte firal, sense aire condicionat, segons expliquen per xarxes socials. Els usuaris critiquen la falta d'informació per part de l'organització que, segons expliquen, assenyala que és un problema del recinte firal. Alguns han demanat fulls de reclamació i el festival es nega a oferir-les perquè no en té, segons expliquen els mateixos assistents. Malgrat el problema de benvinguda, la zona d'acampada està plena de persones i l'organització assenyala que hi ha molt bon ambient.

Els principals grups del festival, que aspira als 5.000 visitants diaris, són Lendakaris Muertos, Aspencat, El Último Ke Zierre i Riot Propaganda el divendres, i Soziedad Alkoholika i Desakato.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha