eldiario.es

Menú

La Generalitat gasta 136 milions anuals perquè funcionen 482 depuradores públiques

L'Epsar publica per primera vegada en el seu web el cost de les instal·lacions que finança

- PUBLICIDAD -
Planta depuradora de Gandia.

Planta depuradora de Gandia.

El cost d'explotació de les 482 depuradores públiques que finança l'Entitat Pública de Sanejament d'Aigües Residuals (Epsar), va ser de 135,79 milions el 2016, segons ha informat aquest divendres la Conselleria de Medi ambient.

L'Epsar, dependent de la Conselleria d'Agricultura i Medi Ambient, ha publicat per primera vegada en la seua pàgina web el cost de funcionament de les plantes depuradores, l'empresa explotadora de cada instal·lació i la manera en què es financen.

Segons ha destacat la conselleria, "aquesta iniciativa se situa en la política de transparència aplicada per l'actual equip de gestió, que va marcar un punt d'inflexió en l'engegada del portal Epsar Oberta, al maig de 2016".

El finançament de les plantes depuradores d'aigües residuals té tres modalitats: el finançament directe de les instal·lacioens que gestiona la mateixa Epsar, el finançament ordinari i el finançament per conveni.

A la gestió directa va destinar l'Epsar el 2016 un total de 78.88 milions d'euros. Al finançament ordinari va destinar 5,35 milions. I al finançament per conveni, 51,56 milions d'euros.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha