Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El desbordament del riu Clariano obliga a l'evacuació de veïns a Ontinyent

Desbordament del riu Clariano a Ontinyent.

EFE

València —

El desbordament del riu Clariano al seu pas per Ontinyent a conseqüència del temporal de pluges que afecta la Comunitat Valenciana, i que ha deixat en la capital de la comarca de la Vall d'Albaida prop de 250 litres per metre quadrat en 24 hores, ha obligat a l'evacuació d'alguns veïns de la zona.

Segons l'Agència d'Emergències de la Generalitat, la Policia Local d'Ontinyent ha confirmat que els accessos a la zona afectada estan bloquejats i s'ha iniciat l'evacuació dels veïns del carrer de Cantereria.

316 litres per metre quadrat a Beniarrés

El temporal de pluja que afecta a la província d'Alacant i sud de la de València, que es troben en alerta roja, ha deixat en les últimes 24 hores 316,6 litres per metre quadrat a Beniarrés (Alacant).

Segons l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), també s'han recollit en aquest període 278 l/m2 a Ontinyent (València), 253 l/m2 a l'Orxa (Alacant) o 188,6 l/m2 a Muro d'Alcoi (Alacant).

En aquests observatoris la intensitat de la pluges està sent torrencial, segons les fonts, que assenyalen que a Ontinyent, on s'ha desbordat aquest matí el riu Clariano, s'han registrat 65,4 litres per metre quadrat en una hora.

Etiquetas
stats