eldiario.es

9

El desbordament del riu Clariano obliga a l'evacuació de veïns a Ontinyent

La capital de La Vall d'Albaida recull 250 litres de pluja per metre quadrat en 24 hores

Desbordamiento del río Clariano en Ontinyent.

Desbordament del riu Clariano a Ontinyent. À PUNT MÈDIA

El desbordament del riu Clariano al seu pas per Ontinyent a conseqüència del temporal de pluges que afecta la Comunitat Valenciana, i que ha deixat en la capital de la comarca de la Vall d'Albaida prop de 250 litres per metre quadrat en 24 hores, ha obligat a l'evacuació d'alguns veïns de la zona.

Segons l'Agència d'Emergències de la Generalitat, la Policia Local d'Ontinyent ha confirmat que els accessos a la zona afectada estan bloquejats i s'ha iniciat l'evacuació dels veïns del carrer de Cantereria.

316 litres per metre quadrat a Beniarrés

El temporal de pluja que afecta a la província d'Alacant i sud de la de València, que es troben en alerta roja, ha deixat en les últimes 24 hores 316,6 litres per metre quadrat a Beniarrés (Alacant).

El río Clariano desbordado a su paso por Ontinyent

El río Clariano desbordado a su paso por Ontinyent À PUNT MÈDIA

Segons l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), també s'han recollit en aquest període 278 l/m2 a Ontinyent (València), 253 l/m2 a l'Orxa (Alacant) o 188,6 l/m2 a Muro d'Alcoi (Alacant).

En aquests observatoris la intensitat de la pluges està sent torrencial, segons les fonts, que assenyalen que a Ontinyent, on s'ha desbordat aquest matí el riu Clariano, s'han registrat 65,4 litres per metre quadrat en una hora.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha