eldiario.es

9

Ximo Puig afirma que les polítiques del Govern valencià "ara es volen aplicar en la resta d'Espanya"

El president de la Generalitat és proclamat candidat a la reelecció en el Comitè Federal del PSOE

Ximo Puig interviene en el Comité Federal del PSOE celebrado en Fuenlabrada.

Ximo Puig intervé en el Comité Federal del PSOE celebrat a Fuenlabrada.

Ximo Puig ja és oficialment candidat a la reelecció com a president de la Generalitat Valenciana. El secretari general del PSPV-PSOE ha assistit aquest dissabte al Comitè Federal del PSOE celebrat a Fuenlabrada, on ha sigut proclamat. “Els socialistes hem aconseguit establir un govern honrat i estable a la Comunitat Valenciana”, ha assegurat en la seua intervenció.

El dirigent socialista ha ha assenyalat que “el bon moment valencià” s'ha aconseguit gràcies “a l'esforç de tota la Comunitat per canviar del paradigma de la corrupció al paradigma de la solidaritat” i ha considerat que les polítiques desenvolupades pel govern que presideix -i que comparteix amb Compromís amb el suport parlamentari de Podem- "ara es volen aplicar en la resta d'Espanya” el que demostra que aqueix és "el camí que cal seguir”.

Puig ha posat l'accent que els socialistes valencians han generat "un clima d'estabilitat política i econòmica en el qual s'han generat 200.000 llocs de treball”. Així mateix, ha citat algunes mesures que s'han dut a terme a la Comunitat Valenciana al llarg d'aquests tres anys com “la universalització de la sanitat i eliminació dels copagaments farmacèutics i socials".

El Consell “ha posat en primer lloc les persones”, ha destacat Puig, per a afegir que si d'alguna de les mesures se sent “especialment orgullós” és que "a la Comunitat els pacients d'Hepatitis C sense recursos estaven destinats a morir, i es van prioritzar els escassos recursos al tractament gratuït”. “Només per això mereix i mereixerà la pena”, ha conclòs.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha