Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El PSOE convierte su Comité Federal en un acto de aclamación a Pedro Sánchez
Las generaciones sin 'colchón' inmobiliario ni ahorros
Opinión - El extraño regreso de unas manos muy sucias. Por Pere Rusiñol

Ximo Puig afirma que les polítiques del Govern valencià “ara es volen aplicar en la resta d'Espanya”

Ximo Puig intervé en el Comité Federal del PSOE celebrat a Fuenlabrada.

elDiariocv

0

Ximo Puig ja és oficialment candidat a la reelecció com a president de la Generalitat Valenciana. El secretari general del PSPV-PSOE ha assistit aquest dissabte al Comitè Federal del PSOE celebrat a Fuenlabrada, on ha sigut proclamat. “Els socialistes hem aconseguit establir un govern honrat i estable a la Comunitat Valenciana”, ha assegurat en la seua intervenció.

El dirigent socialista ha ha assenyalat que “el bon moment valencià” s'ha aconseguit gràcies “a l'esforç de tota la Comunitat per canviar del paradigma de la corrupció al paradigma de la solidaritat” i ha considerat que les polítiques desenvolupades pel govern que presideix -i que comparteix amb Compromís amb el suport parlamentari de Podem- “ara es volen aplicar en la resta d'Espanya” el que demostra que aqueix és “el camí que cal seguir”.

Puig ha posat l'accent que els socialistes valencians han generat “un clima d'estabilitat política i econòmica en el qual s'han generat 200.000 llocs de treball”. Així mateix, ha citat algunes mesures que s'han dut a terme a la Comunitat Valenciana al llarg d'aquests tres anys com “la universalització de la sanitat i eliminació dels copagaments farmacèutics i socials”.

El Consell “ha posat en primer lloc les persones”, ha destacat Puig, per a afegir que si d'alguna de les mesures se sent “especialment orgullós” és que “a la Comunitat els pacients d'Hepatitis C sense recursos estaven destinats a morir, i es van prioritzar els escassos recursos al tractament gratuït”. “Només per això mereix i mereixerà la pena”, ha conclòs.

Etiquetas
stats