Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El temporal es cobra la seua cinquena mort, un home de 58 anys a Oriola

El helicóptero de la Guardia Civil en la Vega Baja

Emilio J. Salazar

Alacant —

Les fortes pluges que estan colpejant el sud-est espanyol s'han cobrat, de moment, cinc morts. Un dels cinc helicòpters de la Guàrdia Civil que estava sobrevolant la comarca de la Vega Baixa en la vesprada d'aquest divendres en tasques de rescat ha localitzat sense vida al voltant de les 20 hores el cos d'un home de 58 anys a l'altura del barri del Verge del Remei, a Oriola.

L'Institut Armat sospesa que aquest home d'origen espanyol i natural de la veï localitat de Redován es la mateixa persona que en el matí d'aquest divendres se li perdera el rastre després de ser arrossegada per la riuada que, amb el desbordament del riu Segura, ha inundat nombrosos municipis del sud de la província d'Alacant.

A aquesta defunció cal sumar, en primer lloc, la mort de dos germans de 51 i 61 anys en Caudete (Albacete) aquest dijous quan el seu cotxe va ser arrossegat pel corrent. La tercera víctima del temporal s'ha produït en el matí d'aquest divendres a Almeria on un home de mitjana edat s'ha quedat atrapat en un túnel. Més tard, s'ha confirmat la mort d'un home de 36 anys en Jámula (Granada).

Etiquetas
stats