eldiario.es

9

El foc crema més de 830 hectàrees a la serra de la Solana de Beneixama i obliga a desallotjar 80 persones

S'incorporen fins a 26 mitjans aeris per a treballar en l'extinció de l'incendi forestal

Un bombero forestal actuando en los trabajos de extinción del incendio de Beneixama

Un bomber forestal en l'extinció de l'incendi de Beneixama. GVA 112

A la caiguda de la nit d'aquest dilluns ja eren 830 les hectàrees cremades a la serra de la Solana de Beneixama, un incendi forestal que ha obligat a desallotjar a 80 persones que estaven en diferents cases de camp, segons s'ha explicat des del centre d'emergències de la Generalitat.

En l'incendi, que es va declarar cap a les 14h, van arribar a participar fins a 14 efectius aeris de diferents cossos i administracions. Per a aquest dimarts s'han programat quasi el doble d'efectius, fins a un total de 26 consistents en 15 mitjans de la Generalitat, 9 del Ministeri i 2 del govern de la Junta de Castella-la Manxa.

Durant la nit les tasques d'extinció -que han evolucionat amb "normalitat" segons emergències- ha comptat amb mitjans terrestres consistents en 11 unitats de Bombers Forestals de la Generalitat, 12 autobombes, 11 vehicles de la Diputació d'Alacant, 56 vehicles de la Unitat Militar d'Emergència (UME), 7 brigades de *Divalterra de la Diputació de València i 3 capatassos.

A més durant la nit els drons del *AVSRE també han sobrevolat la zona de l'incendi per a localitzar els punts més calents i facilitar el treball dels mitjans aeris que s'incorporen aquest matí.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha