Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El foc crema més de 830 hectàrees a la serra de la Solana de Beneixama i obliga a desallotjar 80 persones

Un bomber forestal en l'extinció de l'incendi de Beneixama.

Toni Cuquerella

0

A la caiguda de la nit d'aquest dilluns ja eren 830 les hectàrees cremades a la serra de la Solana de Beneixama, un incendi forestal que ha obligat a desallotjar a 80 persones que estaven en diferents cases de camp, segons s'ha explicat des del centre d'emergències de la Generalitat.

En l'incendi, que es va declarar cap a les 14h, van arribar a participar fins a 14 efectius aeris de diferents cossos i administracions. Per a aquest dimarts s'han programat quasi el doble d'efectius, fins a un total de 26 consistents en 15 mitjans de la Generalitat, 9 del Ministeri i 2 del govern de la Junta de Castella-la Manxa.

Durant la nit les tasques d'extinció -que han evolucionat amb “normalitat” segons emergències- ha comptat amb mitjans terrestres consistents en 11 unitats de Bombers Forestals de la Generalitat, 12 autobombes, 11 vehicles de la Diputació d'Alacant, 56 vehicles de la Unitat Militar d'Emergència (UME), 7 brigades de *Divalterra de la Diputació de València i 3 capatassos.

A més durant la nit els drons del *AVSRE també han sobrevolat la zona de l'incendi per a localitzar els punts més calents i facilitar el treball dels mitjans aeris que s'incorporen aquest matí.

Etiquetas
stats