Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Operació antigihadista amb sis detinguts a Alacant, València i Ceuta

Seis detenidos presuntos yihadistas en Alicante, Valencia y Ceuta

EFE

Madrid —

Sis persones han estat detingudes la matinada d'aquest diumenge a les províncies d'Alacant i València, així com a la ciutat autònoma de Ceuta, per la seua suposada relació amb les organitzacions terroristes Jabhat al Nusra i Daesh, ha informat el Ministeri de l'Interior.

Quatre dels detinguts per agents de la Comissaria General d'Informació de la Policia Nacional són de nacionalitat espanyola i d'origens sirià, jordà i marroquí. Els altres dos, residents a Espanya, són de nacionalitat siriana i marroquina, ha afegit el ministeri en un comunicat.

La investigació policial, que començà el 2014, ha permés el desmantellament d'una cél·lula els membres de la qual s'integren en l'estructura exterior de les organitzacions terroristes de tipus gihadista ubicades a la zona de Sírira i l'Iraq, Jabhat al Nusra (JaN) i Daesh, mitjançant el subministrament de material logístic imprescindible per al manteniment de les seues activitats terroristes, segons la nota.

L'operació, que segueix oberta, s'està desenvolupant davall la direcció del titular del Jutjat Central d'Instrucció número 6 de l'Audiència Nacional i en coordinació amb la Fiscalia de l'Audiència Nacional.

Etiquetas
stats