eldiario.es

9

Marxa contra la pedrera de Lafarge a Sagunt

La protesta ha convocat 200 participants sota el lema "El Pinyal no es toca"

Els participants en la marxa que ha reclamat "no més pedreres" a Sagunt.

Els participants en la marxa que ha reclamat "no més pedreres" a Sagunt.

Sota el lema "El pinyal no es toca", aquest dissabte s'ha celebrat la segona "Marxa en defensa del Camp de Morvedre" per a mostrar el rebuig de la ciutadania a la nova pedrera que Lafarge-Holcim vol obrir al Barranc de la Catalana i les muntanyes de L'Hostalera i Fontanelles, en el terme municipal de Sagunt.

La marxa reivindicativa, que ha comptat amb la participació de 200 persones, també tenia com a objectiu mostrar el rebuig ciutadà a l'ampliació de la pedrera del Salt del Llop, que actualment explota Lafarge-Holcim a la Muntanya de Romeu, ubicada al terme municipal de Sagunt. "Stop pedreres!", "la Vall de Segó, com ara, sempre!" i "el Pinyal no es toca!", han estat els lemes de la protesta.

Els participants, 200 veïns i veïnes de la comarca del Camp de Morvedre, s'han reunit a l'emblemàtica Font de Quart per a participar en la marxa i pujar al cim de Fontanelles, un dels espais naturals amenaçats per la nova pedrera que la cimentera Lafarge-Holcim vol obrir al terme municipal de Sagunt. Concretament a la zona coneguda com el Pinyal i que també feriria de mort el Barranc de la Catalana i la Muntanya de l'Hostalera, segons ha destacat Acció Ecologista-Agró en un comunicat.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha