eldiario.es

Menú

La Generalitat va rebaixar un 90% el lloguer de l’Àgora per a un acte del PP

El PSOE denúncia el dopatge electoral i la competència deslleial pel tracte de favor d’una empresa pública al partit que governava

- PUBLICIDAD -
El PP fletó 125 autobuses para llenar el Ágora

Acte del PP celebrat en l’Àgora en la campanya per a les eleccions europees del 2014

L’Àgora, un dels edificis de la fastuosa ciutat de les Arts i les Ciències (Cacsa), va ser utilitzat per a un acte electoral del PP al maig del 2015 a un preu molt inferior al marcat per les tarifes públiques. Segons el PSPV-PSOE, el partit llavors presidit per Alberto Fabra es va beneficiar d’una rebaixa de quasi el 90%, 35.000 euros.

Segons les tarifes aprovades, el míting, celebrat durant la campanya de les eleccions europees del maig del 2014, hauria d’haver costat 40.000 euros pel fet d’implicar un dia de muntatge, un altre de desmuntatge i la celebració. Només se’n van pagar 5.000. Els socialistes acusen la llavors gerent de Cacsa, Hénar Moliner, i la cúpula de la Generalitat, de la irregularitat.

“El PP va manipular els funcionaris per a obtenir un preu propi de black friday en un espai públic, amb competència deslleial amb altres forces que no van poder accedir a aqueixes tarifes. El PP ha acudit dopat a moltes eleccions”, assegura Manuel Mata, portaveu socialista en les Corts Valencianes.

L’actual director de Cacsa, Enrique Vidal, ja ha demanat un informe legal per si el pretés crebant econòmic per a les arques públiques fóra punible. “Cal establir les responsabilitats d’aquest possible perjudici que l’han assumit i pagat per tots els valencians”.

Fira València, un altre recinte públic de gestió privada, ha denunciat el PP per l’impagament de mig milió d’euros pel lloguer del recinte per a un acte electoral del 2008. L’Àgora, que va costar 100 milions d’euros, és un edifici sense ús a penes.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha