Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Feijóo se alinea con la ultra Meloni y su discurso de la inmigración como problema
Israel anuncia una “nueva fase” de la guerra en Líbano y crece el temor a una escalada
Opinión - Junts, el bolsillo y la patria. Por Neus Tomàs

Troben 100 capses al psiquiàtric de Bétera amb documentació d’adjudicacions irregulars de Rus

Imatge d’una inauguració d’un camp amb gespa artificial a Llutxent

Toni Cuquerella

Desenes de milers de “documents nous” sobre adjudicacions “desconegudes” del pla d’instal·lació de gespa artificial, pistes de pàdel i piscines de la Diputació de València d’Alfonso Rus és el que ha trobat Divalterra (l’antiga Imelsa, investigada en l’Operació Taula) en una nau de l’hospital psiquiàtric de Bétera dins d’un centenar de capses de cartó.

Aquests expedients de contractació –troballa que ha avançat la Cadena SER– no s’havien inclòs fins ara en la investigació sobre el possible frau de 34,7 milions d’euros en l’adjudicació de camps de gespa artificial a empreses afins a canvi de comissions que podien arribar fins a un 10% i que anirien a parar tant a la caixa ‘B’ del PP com a les butxaques dels polítics encausats, encapçalats pel mateix Rus.

Amb aquestes 100 capses s’incrementa la investigació sobre el pla d’instal·lacions esportives que du a terme el Jutjat núm. 18 de València i que comprenia un total de 120 instal•lacions fetes entre el 2008 i el 2014, de les quals 64 serien per a camps de futbol, 47 per a pistes de pàdel i 9 per a piscines. Aquest pla es feia amb la complicitat de presumptes empreses afins, com ara Construcciones Luján o Contrucciones Francés, a canvi de les mossegades, i també com a peça fonamental hi hauria l’empresa Benigrass, propietat de Vicente Cuquerella, amic íntim d’Alfonso Rus i copropietari de la seu del PP a València.

Etiquetas
stats