Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Ribó rebutja el PAI del Grau perquè redueix les zones verdes i no inclou el soterrament de vies

PAI Grau

Carlos Navarro Castelló

València —

0

“El PAI del Grau no em convenç, hi ha aspectes que s'han de modificar i ja hem arribat a un acord amb el regidor d'Urbanisme, Vicent Sarrià, perquè ho trasllade als arquitectes”.

Així de contundent s'ha mostrat l'alcalde de València, Joan Ribó, sobre el recentment presentat Programa d'Actuació Integrada (PAI) del Grau.

El despatx de l'arquitecte José María Tomás tenia l'encàrrec d'ordenar tot el sector, i recentment va traslladar una proposta a l'Ajuntament que no ha agradat a l'alcalde.

Entre els aspectes que s'hauran de modificar, ha citat que s'han de mantindre els 60 metres d'amplària del riu per a donar continuïtat al parc del Túria fins al Grau i Natzaret.

A més, ha rebutjat el pont provisional projectat sobre les vies de Serreria i ha exigit en defecte d'això el soterrament d'aquestes, una demanda històrica de la ciutat per a poder donar continuïtat al passeig de l'Albereda.

Ribó ha destacat també que s'han de respectar edificacions històriques com la casa caserna de la Guàrdia Civil o la comandància marina.

L'alcalde ha reconegut la complexitat de la proposta, ja que tots aquests aspectes poden influir en l'edificabilitat, però ha anteposat les zones verdes i els espais públics als metres d'habitatges.

Etiquetas
stats