Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Israel amenaza con una guerra en Líbano
Moreno y Rueda piden que el Gobierno busque mayorías para los Presupuestos
Los problemas que no preocupan a los españoles. Opina Rosa María Artal

Un home se suïcida a València quan anaven a desnonar-lo

Una patrulla de la Guàrdia Civil

Moisés Pérez

València —

El cos sense vida d’un home d’uns 60 anys s’ha trobat aquest dilluns quan una comissió judicial encarregada d’executar el desnonament per l’impagament del lloguer ha acudit a executar-lo al seu domicili de l’avinguda del Cid, a València. Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), el cadàver presentava una ferida d’arma de foc. Les primeres opinions dels forenses amb què treballa el Jutjat d’Instrucció número 1 de València, en funcions de guàrdia, descarten la participació d’altres persones en la mort.

El Jutjat d’Instrucció ha alçat el cadàver passades les 12.30 hores. El difunt l’havia demandat el propietari de l’habitatge el mes de novembre passat. Al desembre va ser requerit pel Jutjat de Primera Instància número 11 de València perquè pagara el deute i desallotjara l’habitatge. O bé perquè presentara un pleit contra la reclamació efectuada per l’arrendador. El 4 de febrer va ser el dia que es va celebrar el judici, per al qual va ser convocat amb un mes d’antelació. Una vegada fet aquest tràmit, la causa va passar al Servei Comú d’Actes de Comunicació, encarregat d’executar el llançament.

La data del desnonament es va fixar per al 21 de març. A pesar que va ser notificada el 12 de febrer al demandat, aquest no hi va respondre. Ni es va personar en el procediment, ni va contactar amb el jutjat ni amb el Servei Comú amb l’objectiu de demanar més dies o allargar terminis. Tampoc va requerir l’assistència d’un advocat d’ofici per a personar-se en el procediment.

Etiquetas
stats