Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Rescaten 47 migrants arribats les últimes hores a Cabrera i Formentera

Una embarcació de Salvament Marítim, en una imatge d'arxiu

Europa Press

0

Un total de 47 migrants han estat interceptats a Formentera i Cabrera després d'arribar a pastera, segons ha informat la Delegació del Govern a les Balears.

La primera d'aquestes embarcacions ha estat localitzada aquest dilluns cap a les 23.00 hores a unes sis milles nàutiques al sud de Cabrera. Van ser rescatades 14 persones d'origen magribí, totes en aparent bon estat de salut. Va intervenir Salvament Marítim, Servei Marítim Provincial de la Guàrdia Civil i patrulles de Seguretat Ciutadana.

A les 03.30 hores d'aquest dimarts han estat interceptades nou persones més d'origen magribí a terra, a es Caló de Sant Agustí (Formentera). Hi va intervenir una patrulla de Seguretat Ciutadana de Guàrdia Civil i la Policia Local.

Cap a les 05.40 hores han estat rescatades 24 subsaharians a unes cinc milles nàutiques a l'oest de l'illa de Cabrera, tots ells en aparent bon estat de salut. Ha intervingut Salvament Marítim i el Servei Marítim Provincial.

Etiquetas
stats