Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

En este blog te contaremos desde dentro todas las novedades del proyecto de eldiario.es. Puedes escribirnos en los comentarios o en contacto@eldiario.es.

elDiario.es participa en el Dijous Bo 2023

La redacció d'elDiario.es a Palma.

elDiario.es

0

La delegació balear d'elDiario.es participarà en la fira del Dijous Bo que se celebra aquest 16 de novembre a Inca. Aquesta és una de les festes més importants de Mallorca i reuneix cada any a més de 200.000 participants.

elDiario.es Balears vol estar present en aquest esdeveniment tan important que se celebra a Mallorca i, per això, l'equip complet visitarà Inca. Hi participaran Angy Galvín, directora de la delegació, Esther Ballesteros, redactora, i Verónica Torrico, responsable comercial.

El diari disposarà d'un stand juntament amb la resta de mitjans de comunicació, que estarà ubicat a la Plaça Mallorca. L'horari és de 9.00 a 14.00 hores.

Si ja ets soci...

Pots venir a Inca i aprofitar l'ocasió per ampliar la teva col·lecció de revistes. Com ja saps, el diari edita trimestralment una revista (en paper i en PDF) i l'envia a la seva comunitat de socis. Si et manca qualsevol exemplar, pots venir a cercar-lo gratuïtament.

També t'ajudarem amb tots els dubtes que tinguis sobre el teu compte de soci: pagaments, renovacions, aportacions a l'edició local, etc. Recorda que pots dedicar part de la teva quota de soci o sòcia d'elDiario.es a la delegació balear a través d'aquest enllaç.

… i si encara no ho ets

També pots venir a Inca per fer-te soci d'elDiario.es. Nosaltres t'ajudarem amb el procés i t'explicarem tots els avantatges de ser soci del diari. A més a més, podràs endur-te totes les revistes que vulguis de manera gratuïta.

I, independentment de si ets soci o no, pots fer-nos una visita per conèixer-nos i xerrar amb nosaltres sobre la salut del periodisme o l'actualitat política balear. Estarem encantades de compartir una estona amb tu i explicar-te com fem la nostra feina.

Sobre este blog

En este blog te contaremos desde dentro todas las novedades del proyecto de eldiario.es. Puedes escribirnos en los comentarios o en contacto@eldiario.es.

stats