Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Sánchez busca romper la unidad del PP para reformar la financiación autonómica
La Fiscalía pide la declaración del marido de la número tres de Ayuso y otro testigo
Opinión - Así se desmonta un bulo de Vox en directo. Por Raquel Ejerique

Bosch vol portar la cultura a Montjuïc

Gemma Sendra, Alfred Bosch, Juanjo Puigcorbé i Ada Parellada preparen una coca de recapte / ERC - MARC PUIG

Siscu Baiges

Barcelona —

ERC vol convertir Montjuïc en un espai permanent cultural. Així ho ha anunciat el seu candidat a alcalde de Barcelona, Alfred Bosch, en un acte en què s’ha vestit de cuiner per preparar una coca de recapte juntament amb els seus companys de candidatura Juanjo Puigcorbé i Gemma Sendra i de la mà de la cuinera Ada Parellada. Bosch vol “convertir la muntanya de Montjuic en un pulmó cultural de la ciutat, millorant-ne els accessos fent-hi arribar la Línia 2 del metro i impulsant els museus”.

La candidatura d’ERC-Més ha formalitzat, així, el ‘Menú de la Barcelona del talent’ que volen promoure si accedeixen a governar la ciutat. L’alcaldable republicà ha assegurat que “volem fer una capital de la creació, del talent, de la participació cultural. Volem que Barcelona sigui encara més activa i dinàmica culturalment”.

L’actor Juanjo Puigcorbé ha proposat que Barcelona es converteixi en seu d’una Setmana Internacional de la Ciència i el Pensament mentre que Gemma Sendra, representant de Més-BCN Oberta, que va ser secretària general del departament de Cultura de la Generalitat amb Pasqual Maragall de president, ha defensat que l’Ajuntament dediqui el 7% del seu pressupost a temes culturals i que el Festival del Grec adopti un caràcter metropolità. Puigcorbé ha aprofitat la presència de Sendra per afirmar que molts ex-militants i simpatitzants socialistes veuen ara en la candidatura de Bosch el seu millor referent.

El programa cultural d’ERC-Més coincideix amb el de la majoria de candidatures a rebutjar que l’IVA cultural estigui situat en el 21% i defensa un altre percentatge: que es dediqui a despesa cultural un 3% de les obres públiques que es facin a Catalunya.

Etiquetas
stats